agv palletmover

Aanbod

Mabo heeft een uitgebreid gamma aan Palletmovers. Dit zijn AGV’s die uw paletten, goederen, … op een autonome, efficiënte en veilige manier verplaatsen volgens een vooraf ingestelde route.

Hieronder vindt u enkele AGV’s uit onze Palletmover range.

agv stacker
AGV stacker Mabo Palletmover

De Mabo Palletmover verzet automatisch elk type palletgoed op de meest efficiënte wijze. Palletten kunnen vanop eender welke situatie opgepikt en neergezet worden. Naast standaard palletten kunnen deze AGV’s ook andere type goederen vervoeren waaronder: dozen, rollen, vaten, kleine containers, …

Counter balance AGV

De Mabo Palletmover CB – Counter Balance – is een AGV die door het gebrek van steunpoten gemakkelijk werkt met blokpalletten. Daarom is hij vaak terug te zien in de voedingssector. Echter, door zijn veelzijdigheid en manoeuvreerbaarheid wordt hij in zeer diverse sectoren ingezet.

mabo AGV double deep

De Mabo Palletmover Double Deep AGV stelt u in staat om uw goederen 2 diep achter elkaar te stapelen waardoor uw stockagecapaciteit aanzienlijk stijgt.

VNA AGV

De Mabo Palletmover VNA (very narrow aisle) is een AGV die – de naam zegt het al – in zeer smalle gangen kan werken. Afhankelijk van uw situatie bekijken wij wat de mogelijkheden zijn om een zo smal mogelijke AGV te maken zodat uw opslagcapaciteit geoptimaliseerd kan worden. De Mabo Palletmover VNA heft palletten van 500 tot 2000 kg en tot 15 meter hoog. Bovendien kan de hij uitgerust worden met de 4-weg functionaliteit.

reachtruck AGV

De Mabo Palletmover Reachtruck is uitermate geschikt om in te zetten bij hogere hefhoogtes gecombineerd met smalle gangpaden. Dit toestel vormt één van de hardlopers in het Mabo E&A-aanbod.