agv palletmover

Service

Wat maakt onze aftersales werkelijk uniek?

Eens u de juiste oplossing heeft gekozen voor uw logistiek is het belangrijk deze ook op een correcte manier te onderhouden. Ook hier laten we u bij Mabo E&A niet in de steek…

Service

Mabo E&A hecht naast de verkoop van zijn toestellen enorm veel waarde aan service. Onze toestellen moeten ettelijke jaren na de aankoop nog perfect werken, zodat u het maximum uit uw investering kan halen. Met dit in het achterhoofd heeft Mabo E&A een compleet servicenetwerk opgebouwd om de klant met elk probleem verder te kunnen helpen.
Om onze klanten te voorzien van een flexibele en professionele service werken wij met:

 • Complete service vloot
  Om bij de klant ter plaatse reparaties en onderhoud uit te kunnen voeren beschikt Mabo over 15 volledig uitgeruste servicewagens.
 • Verschillende servicecentra
  Wij beschikken over verschillende servicecentra waaronder Lier, Zulte, Izegem, Luxemburg en Enkhuizen!
 • Gespecialiseerde techniekers
  Onze techniekers zijn experten in hun vakgebied en krijgen regelmatig bijscholing.

zijlader magazijn

Volledig uitgeruste onderdelen magazijnen

Het is ons beleid om alle courante onderdelen op voorraad te hebben zodat u onmiddellijk met uw probleem geholpen kan worden. Wij beschikken over 2 magazijnen waar onze mobiele techniekers hun onderdelen kunnen aanvullen vooraleer ze naar de klant rijden.

Onderhoud verlengt de levensduur van uw toestel

Wanneer u op regelmatige tijdstippen onderhoud laat uitvoeren op uw toestel, bent u actief bezig met het verlengen van de levensduur ervan. Onderhoud uitvoeren is dus niet alleen een slimme zet, het is ook nog eens kostenbesparend!

 • Minder slijtage
  Het regelmatig vervangen van oliëen en vetten is van cruciaal belang. Bewegende onderdelen slijten 6 maal sneller indien dit niet gebeurt.
 • Veiliger
  Onze techniekers analyseren tijdens een onderhoudsbeurt het toestel op eventuele verborgen gebreken. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd en kan u werkongevallen op voorhand vermijden.
 • Aangenamere rijervaring
  Een goed onderhouden AGV werkt vlotter, verbruikt minder en is globaal gezien aangenamer in gebruik.

 

Uit onze ervaring hebben wij geleerd dat de vele verbruiksonderdelen op een AGV een gemiddelde levensduur hebben. Als deze onderdelen na slijtage gebruikt blijven worden hebben deze een nadelige invloed op de werking van de AGV.
Om dit te voorkomen stellen we voor elk type machine een onderhoudsschema op. Op dit schema staan de verschillende onderhoudstypes (A-B-C-D) en de onderdelen die bij het type onderhoud vervangen dienen te worden.